Friday, May 8, 2009

:: Sempurna Resort ::

Semalam merupakan public holiday for Pahang (hari Hol Sultan Pahang).. As hubby dh berjanji dgn Along nk bawak p playground swiiming pool, pagi2 lagi kami dh keluar dr rumah menuju ke Sempurna Resort.. Hmm, jgn tak tau Kuantan pun dh ada tempat mcm ni tau.. kami pun baru tau dari Jue sbb tempat ni dekat ngan rumah dia..

Lepas bfast kat restoran Natam, kami pun mula bergerak ke destinasi yg dituju.. but, the funny thing was my kids yg mula2 xcited (siap pakai swimsuit siap2 dr rumah) sangat tu boleh tertidur sepanjang perjalanan nk ke sana.. bangun hanya bila dikejut jer.. and of courselah, Along dgn cergasnya terus melompat bangun..

So, inilah antara hasil shoot yg hubby ambil sepanjang kat sana.. Along jer yg dok berendam, Dania sekejap jer sebab lepas tersedak air pool terus xmo turun balik..



Relax jer Along dok main air sorang2..hanya bertemankan patung ultraman dia tu..hahhaaa..

Dania lari ketakutan bila air dlm bucket tu dicurahkan..dia baru jer nk berjinak2 main pool..



Cuba korang perhati, apa yg Along tgh buat tu...

Mamarazzi dok sekodeng Along tgh main ngan sorang pakcik kat pool.. xcelly anak pakcik tu pun ada kat pool tu gak..as Along ni tak mudah takut ngan org, sesuka hati dia je dok panjat belakang org tu.. itulah satu benda yg kami tak berapa berkenan, selalu dh nasihatkan dia tapi bila dia dh start xcited.. lupa segala yg dipesan.. mmg kena sentiasa diawasi..











ur's truly

6 comments:

MommyDania said...

happening la! mcm ala2 sunway lagoon la ek

E-Marlin said...

Happy Mother's Day to u - Fateen!!!

Sempurna Resort ni apa ek? Macam menarik je Fateen. Kat Kuantan ke? Ada ke tempat macam ni kat Kuantan?

Puan Gee said...

sempurna resort ni katne Fateen?
kira mcm theme park ke??

selamat hari Ibu utk Fateen.

re : Jakel tu kat Tampoi Indah... kalau dari Angsana... kat area kedai2 yaang bnyk jual lampu seblom kip mart.

Mimi said...

Happy Mother's Day..seronok tgk Along & Dania kat pool..

.: Leen-Awie :. said...

sonot cuti2 g men air...
slamat hari ibu..

Fateen said...

fatin : hehee, version mini gitu..

erna : happy mother's day utk awak gk.. kita pn br tau tempat tu.. kolam renang kat resort jer.. besar taman permainan budak2..

gee : itu kt kuantan gk.. on the way ke pekan.. selamat hari ibu buat awak gk..

mimi : happy mother's day gk.. along lah yg paling seronok..hhehee..

leen : mmg seronok sakan diorang.. selamat hari ibu...