Sunday, May 24, 2009

:: Mthly Trip to Giant ::

Last nite, we all went to Giant for our monthly groceries shopping.. org punyalah ramai.. anyway, dlm pada bersesak2 dgn org yg ramai tu dapat gk Along ngan Dania kasut sorang sepasang.. jenama Asadi.. itu pilihan diorang sendiri..
Along panggil kasut rainbow as it so colourful cam rainbow.. Dania plak antara button hellokitty ngan heart, heart yg menang.. hehehee, suka sgt tgk ksut dania especially bila dia pakai...sooo cute, pandai plak dia pilih;)..well, kalau tak mama dia yg puji sapa lagi kannn ;) sedondon plak dua beradik ni pilih warna..


Inilah kasut diorang...

Masing-masing dok melaram pakai kasut baru...


ps:aku je yg lom ada kasut pesen gini.. ada gak niat nk beli kasut macam ni..tp tunggulah dulu..


ur's truly

2 comments:

fidnkahar said...

mama lawa laaa..... rm berapa? kat

giant ya tak perasan plk mama saya nak jugak..............

Fateen said...

eda:RM10.90.. ada kt tempat kasut kanak2 yg dlm bakul besar..