Tuesday, May 19, 2009

Weekend kami..

Last weekend we all balik kg PIL kat Raub.. now, routine balik kg is mandi kolam.. So, abah kena make sure that the mini pool tak tertinggal.. suka sgtllh diorang ni dpt mandi kolam.. kat kg ada spacious space.. abah just bentang pool tu kt halaman belakang rumah jer..

Skang ni bila mandi pool, diorang dh pandai control.. rasa puas, cukup.. dgn sendirinya akan stop.. Actually, picture yg inside the house tu after diorang mandi pool.. still maintain ceria ok..dok posing2 dgn bunga seri pagi (morning glory) kat telinga.. abah yg bagi sorg satu.. sabo jelah, along pun join dania sama..



Tgklah diorang ni.. seronok sgt dpt mandi pool..









ps : rasa macam nk join diorang je..almaklumlah pool tu kan besar..tp seganlah plak ngan PIL..muahahaaa...



ur's truly

8 comments:

fidnkahar said...

amboi nak join... blh laa... dulukan tak ada pool.. tp mama kena jd pelampong la.. he he he...

Fateen said...

ida:meh jom..kita pakat ramai2 masuk pool..last2yg tinggal org jer..air sume dok luar..muahahaa..

Mimi said...

ihihi..sama la..kalo bole nk gak join anak bila dia masuk pool..rasa cam best gitu berendam..

Fateen said...

mimi:pernah gk try masa kat umah sendiri..join anak2 mandi pool.. mmg best, relax je.. masa tu terbayanglah, kan best kalau bilik air besar.. boleh letak bath tub satu..hehhee..

Ayumieza said...

Nurul baru balik dari PD,berendam dalam pool dari kul 8am hingga 3pm huhuhu habis terkopek kulit2 ku ishhhh,,,ishhh,,,ishhh

Ayumieza said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Fateen said...

nurul:itu nasib baik pool.. kalau kat beach, siap dgn sunburn lagi..huhuuu, siksaaa..

Jue said...

fateen...cousin lain tak join ker??? kalo kat kg jue, bentang pool mcm ni, alamat meriah la...penoh ngan anak2 sedara