Monday, May 4, 2009

:: Just 4 Me ::

Hubby sampai dlm kol 10 mlm tadi.. bersorak my kids bila tgk abah diorang dh balik.. baanyak sayur yg dibeli, mostly sayur yg xde kat sini or yg price nya terlalu mahal.. boleh bagi2 kat jiran sekeliling.. strawbery pun beli just utk sekali makan.. sbb tak tahan, rosak.. Along dgn Dania, hubby belikan baju sorang sepasang..tgk ajalah gelagat diorang, tak dan2 pakai baju baru..



Since kahwin jarang dpt bunga especially dh beranak pinak ni.. tup tup, dapat ni.. cair terus hati ni.. suka sangaaaaatttt..dhlah diri ni mmg chocolate lover..thought beli chocolate biasa2, rupanya special.. Of course bila dh ada anak ni, anak yg dpt lebih walaupun bahagian anak ada yg lain.. tgk mama punya special, berebut masing2.. sedap plak tu.. ni hubby beli masa singgah di Chocolate House, Ampang..







Fridge magnet ni mmg dh pesan awal2 soh belikan masa kat CH.. untuk tambah koleksi yg sedia ada..














ur's truly

5 comments:

Mimi said...

bestnyer dpt beli sayur2an kt CH..teringat masa last year gi sana..penuh bonet keta dgn veges bagai..jagung kt CH paling marbelesss..

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

saya pun jarang dpt munge... bila sekali dpt tu, terasa mcm di awangan kan..hehehehe....

E-Marlin said...

Rambut dania dah panjang la.... bukan main kerinting2 rambut dia ye.... rambut ashraf sejak dah potong2 ni, dah hilang kerintingnya hehehe...

amboi dapat bunga lagi... saya last dpt bunga masa 1st anniversary, lpas tu dah x de..... hehehe...

Ayumieza said...

Alamak terbalik plak,nurul mmg tak minat bunga entah nape tah mmg dari dulu mmg tak m inat bunga siap warning lagi My love jgn bg bunga wakakakakka...

fidnkahar said...

makan coklat sorang2....... nak sikit........ HAPPY ANNIVERSARY 6.. MOGA RAMAI ANAK LAGI......