Thursday, February 5, 2009

:: Cupcakes ::

Just to share with my frens, the cc that I order from Jue.. Especially for anak terunaku seorang... sedappp... cantik2 plak tu, kira mmg puas hatilah sebenarnya.. walaupun Jue ni beginner, but kira talentedlah coz if I yg kena buat cc tu compem hancuss (based on experienced ok).. Themes for my cc is football (specially requested from my son) eventhough he is not a 'kaki bola' kid..

These picca taken from the Jue's blog




ps: jue, aku kabo nk bagi skool along kann...hehhehe, peghabihnya cuma satu kotak jer yg bagi..lain2 distribute ngan jiran2 (kes nk promote ko pun iya gk).. hoq yg kt umah pun ada gk sbb utk daku yg mmg hantu kek...hehheee, perangai anak2ku itu time mkn kek kena suap kalau tak cuma bc ngan coklat bola tu aje yg dimakannya...

6 comments:

cIk pEnNa said...

waaaa cupcakes!
nak cikittttttttttttt..
nyumm..nyummm
;)

farah amoi said...

happy belated birthday along!
suka benau le bebudak dpt cc gitu kan...
bukan takat budak
owang tuo pon teruja

"momi_d's a.k.a leen" said...

wa bestnya cupcake tuh.. nak satu bleh?
kite pun dah add awk.. baru jer berblog nih..;-)

Mommy Lil' N said...

cupcake utk anak terunamu ini hampir2 seiras dgn cupcake yg pernah ku order dr ofismateku utk hubbyku..masa kami baru2 kawen dulu..
Theme ni mmg sesuai utk boys dan 'boys tua'

aimi @ kamalina said...

cayalah!!!! menjadi penangan kwn ku yg sorang tu.... jue mmg berbakat.. saya pun respect kat dia... mmg berani... dan deco dia pun terus mantap je w/pun baru berkecimpung.. :D

Jue said...

lahaiiii...tima kasih ler bebyk fateen, tlg promo tuk sy.

next yer order insyaallah ada improvement.....senin nti try yer