Thursday, January 8, 2009

:: Award ::

Got this Cute Award from Farah... thanx fren..






1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda.

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.

Farah

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya.

paling ANTI lipat kain, basuh kain rajin plak

suka surf INTERNET

skang ni tgh gila JAHIT tudung (manik stop jap)

very SIMPLE n MINIMALIS person

pemurah ngan senyuman tau

tak mudah MARAH (kecuali ngan anak2, ok)

crazy for PINK (menjadi2 since dpt Dania)

SHOES collection yg melebihi sedozen pasang (mmg bahaya lalu dpn kedai kasut)

Suka SHOPPING (kadang tu ingat nk windowshop jer, tp mesti TERbeli something gk)

Suka sangat TRAVELLING (cuma masa limited)

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda

Jue

Aimi

Mimi

Iena

Fatin

Ikka

CT

CikPenna

Gee

Me

9 comments:

pEnNa said...

kak,
thanks ye..
;)

aimi @ kamalina said...

adoi....dakukah yg kena tag ini??? hehehehe.... anyway..thanks.. nanti kita amik & buat yaa..

Puan Gee said...

thanks fateen
akan ku try tayang award ni kat pintu rumah nnt

mommy said...

thanks fateen! xtau la i ke blog i yg cute. hahahah!! will do nt. oh ye...tag i tu pun u kena la buat..dh nama kwn kan..ngeh ngeh!

Azie said...

amboi fateen dah tempek award kak farah..aku blum lagi malas nak update..penyakit M dah mai weih..

Puan Gee said...

fateen...dtg my blog ambik keje skolah
re : btollah psl blood group tu misi ada ckp... n both my daughters mmg drh jenis O... Anis dl pun lebih 3 minggu br hilang kuning. takpelah kuning ajer... asal takde penyakit lain , nnt kuning tu hilang lah

~littlestars~ said...

salam kenal...
mai ke blogku...

Jue said...

re : lahaiii.....terharu yer, baru balik kelas dh ada org nak order cc....kalo cc tu leh la dipertimbangkan fateen, kalo cakes tu, tak g kursus lg wehhh, cmn nak buat tuh????

p/s : now, still practising......sabo yer, kalo dh confident rase sedap deco cantek, insyaallah.....akan kucuba....

Hi! I'm Grace said...

Hi Fateen, are you sure you mean me? I don't see my name in here... he-he-he... :)