Sunday, October 26, 2008

Rumah Jue & Megat

Last Sunday (19/10) kami pergi beraya rumah Jue & Megat pula.. Kira Jue buat makan2 untuk kawan2lah.. Olie pun diajak sama, tp xdpt nak hadirkan diri sbb ada program lain.. So, lps sekian lama kenal inilah kali pertama kami sampai rumah Jue.. Heehehee, kira samalah mcm Jue yg 1st time sampai umah kami ari tu.. Kami dijamu dengan pasta, nasi impit ngan kuah kasang..tp yg special kuah kacang tu ada letak ayam... Sedapppp sangattt.....Delicious... Kena try buat nie, minta resepi ngan Jue..



Kami sekeluarga di rumah Jue & Megat


Hubby ngan Megat (diorang ni dulu satu tempat keje, skang sama2 dh keje tempat lain)


Mama ngan Jue (hehheee...kami kenal dlm dunia fotopages, dulu masa hubby masing2 dok keje satu tempat x kenal ponn)


Anak2 kami yg keboringan kena suruh dok diam2 ambil gambar..


Ni lak anak2 Jue..semua hero2 belaka...takpe, kilang x tutup lg kan :D

3 comments:

Azie said...

uiks terliur jer baca blog fateen nie..fateen mmg sedapkan kuah kacang campur ngan aym..ayam tue makan plak ngan nasi impit tambah lagi ngan lontong adoi sodap tau...

Hi! I'm Grace said...

hi, Fateen. they are such a nice pictures. Are these your kids? How have you been doing lately?

farah amoi said...

mmm...
rasa nye kita ni penah dok ber-FP kan...?