Monday, December 26, 2011

Johor Premium Outlet





Johor Premium Outlet.. hmm, nak komen apa ye.. for me, nice cuma if nak pergi lagi poket kena penuhlah ;P All outlet at JPO are international brand.. At first, I thought org mestilah tak ramai but I silap.. Punyalah ramai org dah serupa pasar malam pun ada.. Mostly yg just window shopping mcm kami ni..
The landscape is so nice and enjoyable, siap ada playground for kids.. terasa macam jalan2 kat oversea plak (mcm pernah sangat pergi oversea) hehheee... Not suitable to go during rainy days because it is an open space.. tak pun u all kena bawa payunglah bila pergi sana.. Masa kami pergi hujan renyai-renyai so still ok kalau nak berjalan-jalan..
Anyway, for me this will not my last time here ^_^ So, I think I will add shopping at JPO as one of my wishlist lah..







ur's truly

3 comments:

E-Marlin said...

yuhuuu fateen...
wah, dah sampai ke jpo ye...
ada rembat apa2 tak?
rega kat sana ok x? byk soalla plak hehehe...

Mama said...

igt nak pergi...perabih duit...hehehe

murah ke?

heheheeh

Fateen SM said...

erna : hmm.. buat masa sekarang ni lom rembat apa2 lg.. hehee.. pd fateen rege dia ok je.. std brg branded kann.. cuma ada diskaun je lah..

Siti : pergi jgn tak pergi.. sekali sekala perabih duit apa salahnya.. hhehhe..