Tuesday, February 9, 2010

Rajinnya anak mama..

First time along ngan nia tolong mama sapu sampah. no assistance from me, hanya tunjukkan kalau ada sampah yg tertinggal je..

kebiasaannya, apabila sampai di rumah, along dengan sendirinya akan pergi ambil nia di rumah pengasuh.. hanya selang sebuah rumah je dr rumah kami..

sementara mengambil angin petang, along ckp nk sapu daun2 yg banyak masuk ke dalam porch rumah.. so, nia pun akan follow apa je yg abangnya buat.. puas hati tgk.. bersih.. hmm, nampak gaya lps ni leh tolong mama yea sayang..

tgkkan ajealah gelagat dua beradik ni dok menyapu sampah.. batang penyapu pun lebih tinggi dr orgnya.. hehehee...






Hah.. yang ni saja nk interprem.. baru je g amik kt pos laju.. My friend tolong belikan from US.. tinggiii.. saja je beli tu namanya.. ntah bila nk pakai pun tak tau... pakai g skool mmg tidak ler.. pakai masa g dating ngan hubby cam sesuai je.. leh sama tinggi nnt ^_^




ur's truly

2 comments:

cikpuanmieza said...

rajin sungguh ye 2 beradik tu.. dah leh nak timang adik dah tu mamanya... hehehhe..
itu kasut mmg tinggi le.. kalau mieza pakai tinggi gitu ada yag terpeleot karang...

Fateen said...

hehhee.. timang adik kaa.. abahnya yg lom sedia lg.. rasa2 tunggu lps 35 kot sbb tgh target nk dpt keje..