Tuesday, June 9, 2009

:: Rambutan ::

Paling latest.. Gambar kami masa lepas balik dr makan nasi minyak kat Jengka hari sabtu lepas. Dh alang2 sampai Jengka, kami ke Temerloh terus. Aku nk survey barang. Lepas tu Along cakap lapar tp takkan nk makan nasi lagi kan sbb baru 2 jam kami mkn nasi.. Tgk2 ada banyak gerai buah kat area tepi sungai tu, g lh tgk jap.. Along kata nk rambutan, hubby pun beli.. yg syok tu kami just piknik kat parking lot je sambil menikmati kelazatan buah rambutan..hahaa..






Aku ngan hubby pun nk interprem gak tau.. tapi tgk ajelah gaya anak2ku itew.. mengalahkan kami berdua bila berposing..










Lps proses mengenyangkan perut, kami lepak2 kat R&R Bukit Angin (tak ingat plak bukit rangin or angin) sementara tunggu Pn Aimi & Family sampai.. kami nk g restoran dia plak.. makan lagi, sedap plak tu... fuhhh..mmg kenyang sungguh kami hari tu.. On the way balik tu, my kids tido saja.. hehhee, itu campur dgn kepenatan sbb puas bermain ngan anak2 Aimi..
Aimi, terima kasih sbb meluangkan masa jumpa kami (siap g amik kami kt tempat kami port tu).. Hubby ku itu pun seronok berborak ngan hubby Aimi.. Itulah, macam yg Aimi kata.. kita berborak ni macam dh lama kenal.. ada betulnya kata2 itu.. hehehee..

ps:kurang rasa segan sbb anak2 kita 'seangkatan' ^_^


ur's truly

7 comments:

Mimi said...

piknik makan buah2an kat parking lot mmg best..nak-nak pulak masa tengah lapar..& musim buah2an ...err..jap, sekrg ni musim buah2an ke?

liwaniel said...

sedapnye makan rambutan...nak kena tunggu pokok rambutan kat kg sri aman berbuah...leh la makan puas2

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

fateen...takde bahan bukti la yg ktia berjumpa ni..hehehehe.....tapi takpe...next time kalau dtg temerloh, bgtau je...harap2 kali ni blh la saya jemput ke teratak yg buruk tu....

mmg seronok jumpa korang 1 family... rasa mcm dah kenal lama... anak2 pun ngam... mmg sejiwa betul...anak2 saya balik tu, pas mandi je terus terbongkang... tido awal mlm tu...senang saya nak mendeco...

ps: nama tmpt yg awak lepak tu Bkt Angin...

ibu 2AZ said...

wah..bestnyer dpt makan rambutan nak2 kat parking lot ek..angin2 sepoi2 cam bwh pokok jer ase kan..

.: Leen-Awie :. said...

bestnya rambutan.. peberet tuh...

Helmiyani said...

waaa... seronoknya korang together gather... mesti best sembang3.. selama ni dok berkawan di alam maya je kan? teringin la nak jumpa korang2 sumer gak... dah baper tahun melawat+singgah blog pun tak penah jumpa face to face .. heheh

amboiii... damia baju cam princesssss.....

E-Marlin said...

Amboi piknik tepi jalan mkn rambutan lagi hehehe..

Wah, dah sampai ke restoran Aimi dah ye... amacam, apa yg besh makan? terbayang kat mata saya tom yam la...saya mmg suka giler tom yam ni...hehe.

x de gambar ke?