Tuesday, June 23, 2009

Hilang?!

Rasa bersalah sgt2 kpd teman2 blog semua.. Dah lama blog nie terabai.. kejap di update, kejap senyap sunyi.. bukan sajer2 nk buat camtu, tapi masa yg ada terhad.. still menjengah blog korang2 sumer cuma x meninggalkan jejak je.. kadang tu bukan internet setakat tgk mail n terjah-menerjah blog2 yg ada jer..

Sebenarnya dh seminggu aku beli mesin jahit tepi.. ini utk memudahkan projek menjahitku berjalan lancar.. dlm kepala ni mcm2 nk buat (hehee, mcm pandai sgt).. nk jahit langsir (target utk raya), buat ready stock tudung, buat sarung kusyen..dll... huhuuu.. sempat ke.. dll tu masih dlm kepala lg, langsir & tudung mmg menunggu utk dipotong dan dijahit.. tempahan pun alhamdulillah x putus lagi.. dh ada yg menempah tudung utk dipakai hari raya.. so, kalau sesiapa yg teringin nk tempah tudung utk matcing ngan baju raya bolehlh beritahu ye.. sesiapa yg teringin nak mencuba tudung hasil tangan penjahit amatur, pun dialu2kan... just email je kat email ni fateensuhaini@gmail.com ..


ur's truly

4 comments:

Mimi said...

akhirnya Fateen dpt jugak ye mesin jahit tepi..mesin tu penting kan bagi yg suka menjahit..dpt save cost (jangka panjang)..

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

wah fateen...dah beli mesin jahit tepi.... kan senang tu.... mcm2 projek blh buat ni.... mesti ralit kalau dah mula menjahit kan... hehehe... bestnya!!! all d best.... jgn lupa hapdet projek terbaru awak nanti yaa..

.: Leen-Awie :. said...

wah... dah mula pojek jahit2.. pasni dok berbaju baru manjang la yer... hehhe...

E-Marlin said...

Patutla sepi je...dapat barang baru heheheh... ni mesti dok ralit godek barang baru ni....
lepas ni, semua benda la awak jahit sendiri kan...beshnya....