Thursday, April 30, 2009

:: Happy Labour Day ::

Tomorrow Holiday!! Hehehee, mcmlah diri ni bekerja nk xcited sakan.. well, I'm xcited for those yg bekerja and now get the xtra time to spend with their family. For me, it's no holiday as my beloved hubby kena ikut company trip to Cameron Highland. All staff need to participate unless there's emergency. So, starting from tonite until the next 3 days I will be a 'single mom'. Masa utk berjoli? Hmm.. certainly not with both my kids to tag along. Huhuu, yg pasti I will feel so lonely because kalau hari sekolah takdelah terasa sangat. Ni time cuti panjang camni mestilah teringin nk spend masa with him kan..

Kalau korang tgk entry sblm ni, should be ada big event kan.. mmg ada pun. It's our 6th anniversary on the 3rd May, but he's not with me to celebrate (hmm..sebenornya x pernah celebrate pun).. My husband is not the romantic type n certainly kalau I tak tolong ingatkan, our kids bday pun dia x ingat (ni kes last time ada org perangkaan penduduk dtg, my husband entertain lps tu bleh plak hubby tanya bday along n dania bila).. sib baik my bday dia ingat ok.. but I think most mens mmg like that.. hanya segelintir yg very the romantik type (luckylah for the wife).. hmm, well setiap org pasti ada kekurangan kan.. nobody's perfect ok.. The most important thing, he loves me and we complete each other..
Hopefully he will have safe journey pergi dan balik..pergi naik bas je..hati ni mulalah rasa risau yg amat bila my husband pergi travel sendiri..heehee, risau in a good sense ok ^-^ risau akan keselamatan diri dia.. hubby akan bertolak lepas isya', with his colleage.. kami just hantar kat pagar je..

7 comments:

eMMa@iKKa said...

Happy 6th Anniversary!!! :)

Fateen said...

tq! tq! ^_^

Puan Gee said...

Happy 6th anniversary fateen...
semoga kebahagiaan berpanjangan...

takpe tak bleh celebrate tarikh sebenar, fateen blh buat surprise bila hubby balik nnt

Helmiyani said...

happy 6th anniversary fateen.. rupanya fateen pun ada blog gak..ni baru tau.. :)
haaa.. entah2 hubby bawak balik buha tangan dari cameron spesel utk fateen. saper tau kan? :)

.: Leen-Wawie :. said...

epi 6th anibesari... moga kekal bahagia seusia hayat.. entah2 hb balik kang ada something kejutan kot.. wait n see yer.. hehheee...

yong ibu chem said...

ohh kita serupa lah. on my annvsry punya date tu..hubby tak de di sisi pun...huhuhuhu

btw, happy annvsry yeah!

farah amoi said...

ohhh
kita mpunyai hubby yg spesen !!!!!
memang sejenis!
sama ! tp berlainan!

my hubby pon bleh x ingat my birthday !
adoiii
rasa nak rebah memula kawin ari tu
tp now...dah kalis..
wat derk jerk
janji ade adiyah !!!
muahhahaha