Friday, December 12, 2008

:: TENSION!! ::

Just look at what happen when I just leave the kids to play in the room.. makk oii!!! hiiii geram sungguh, the when I ask along to kemas all the stuff.. dia kata 'along tak pandai'...ishh, boleh diterima kaa tu??? huwaaa!!! geram ooo.. dania pun dh ikut mcm along, lps main takmo kemas.. kena gertak ngan rotan baru nk gerak.. patut kena marah ke tak ni?







Tengok ajerlah rupa bilik tu yg dh macam dilanda ribut tu.. ni confirm mama dia yg kena kemas then, my mouth pun membebel tak renti... since dh ada 2 kids ni, my mouth dh tak reti nk senyap.. dok pot pet pot pet, kadang geram sangat tangan ni naik gak...

6 comments:

farah amoi said...

heheh
biase le tu bebudak

farah dah pack satu kotak menan HD
pahtu baru angkut naik atas plak satu bakul
tp still dok beli menan kat HD everi day
so, camne nak kemas...
kita simpan..kita beli lain..
hehehhe

Sue@MamaMaryam said...

hehe..sama cam maryam.. klu suh kemas dia jawab.. adik x pandai... adusssssssssssssss

Azie said...

adoi pening kan..nak wat mcmana fateen sementara depa nak besar penat ckit la...org cakap pun xfaham...mcm auni & elin klu bab memunggah no.1...

yong said...

hehehehe kira orait lah tu berterabir dlm bilik tu je..kalau chem, habis satu rumah!

mommy said...

sabar2..hehe. biasa laa. ala, rotan tu buat tunjuk la kasi depa takut. nt mesti depa kemas. hehehe

iu @ wid.ayu said...

samelaa..mcm anak2 kiter kt cni.. tp tu ok lg..1 bilik je.. klu kite..ngan bilik dorang.. bilik mak dorang.. ruang tamu..

dapur tu lom jenguk lagi..
naik pengsan klu tgok..huhuhu..

sabo jelahh... :P