Sunday, June 10, 2012

Nukman Akif

Hari Jumaat yg lepas aku menerima perkhabaran yang menyedihkan. Anak kawanku kena admit ICU heart and kidney problem.. Actually, Akif seorang kanak2 yang istimewa. Kehadirannya menggembirakan orang2 disekelilingnya. Tahun ni Akif akan masuk 9 tahun. Semalam aku dikhabarkan yang Akif nazak *sob2*.. Terasa terkilan sgt sebab masa balik bercuti hari tu mmg kuat sangat perasaan nak tengok dia, tp tak pergi pun.. Marilah kita sama2 sedekahkan yassin dan doa untuk Nukman Akif agar dia kuat utk meneruskan hidupnya. Sesungguhnya kehadirannya amat diperlukan oleh keluarganya. Walau apa pun kita berdoa agar Allah mengurniakan yang terbaik buat Akif.. Sesungguhnya Allah itu Maha Mengetahui serta Maha Mengasihi.. Amin Ya Rabbal'alamin.. 



Gambar ini diperolehi dengan kebenaran mama Akif a.k.a my fren, Olie Ghazali.. Wish for her and her family to be strong and able to face all the kehendakNya..


ur's truly

3 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

sedihnya...insya-Allah kite doa sama2 ...

mama ct said...

salam, ini mama haris n aisyah dari me and my life/my muslim family, kite dah tukar alamt blog ye, normalmuslimmama.blogspot. ;-)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)