Saturday, May 22, 2010

AFFAN SPORTS DAY 2010

Posing jap, acara lom mula lagi.. apsallah muka anak teruna mama ni toye je.. heheee..

tiba-tiba, eh kawan along interprem plaks.. tp nia still maintain posing..
ngan classmate along..
Inilah barisan kita... tengah beratur utk marching kat padang.. hehee, dapat tempat ketiga untuk pakaian beragam..
With Teacher Azra, along punya formteacher..
Diperkenalkan... 6 Grapes.. along mana? tu, yg tgh dok nyakat girls.. hish, itulah mama.. pagi2 bagi minum milo, dah every seconds moving.. luckily Teacher Azra is understanding..
Ideaku tahun ni, bawa game.. so, along have activity while waiting for his turn to play.. kalau tak, those kids especially Along dh bertempiaran masuk khemah lain..
Acara memakaikan baju.. Along jadi modelnya, kawan2 akan pakaikan along baju.. tak sempat nk ambil picca pakai baju tok lebai siap serban tasbih gitu.. ambil video, try to upload tp punyalah lama... kalau sampai sudah x siap2, bakal dikensel..
Acara Nia?? menunggu sampai boring..huhuuu..
Mama n Nia..
As I promise Along yesterday, lepas sports event tadi pergi makan kat McD plak.. lepas makan, Nia nk posing ngan patung ni.. lepas makan, laju jer dia gi duduk kat patung tu sambil kata, "cepatlh mama take picture, Nia nakkk" ^_^
Akhirnya, both of them dh surrender.. tertidur on the way back.. sampai rumah, I'm joining them.. hahhaa.. abah, jangan jeles...






ps:tadi jumpa friday (sbb dia tegur dulu), faezah, ema n hubby, ju n hubby, hanim n hubby, ari sekeluarga dan diorang sumer tanya abang..



ur's truly

1 comment:

♥Azie♥ said...

cik fateen..cik fateen..mana ko menghilang...rindu