Sunday, November 8, 2009

Aset Terbaruku..

Xcelly, I bought new hp.. kalau entry yg sblmnya just preview jer, this time dh beli pun.. yang mana satu menjadi pilihann kalbu akhirnya?? tak lain tak bukan...... yang ni





Itu aje.. xdelah gempak mana pun.. heheheee...



ur's truly

5 comments:

Jue said...

Wow...syiok yer dpt tepon baru.

Jue ni sejak tepon yg ri tu ilang, smpei lerrr ni tak tebeli2 lg yg baru. Survey yer sokmo dah...tiap kali kuar dok survey jerk, beli idak jugak....huhu

♥Azie♥ said...

cantik hp baru..azie pun nak jugak...dok pki hp lama lagi..klu baling kat kucing pun bleh pengsan..tapi tahan...cantik la hp fateen...

.: SharLeenZ :. said...

wa gadjet baru... nice la...
oo tu la yg tercapai impian tu yer.. yg penting puas.. kan..

Fateen said...

jue : inipun kebetulan adik ipar nakkan telefon lama.. kalau tak mmg x beli pun..

azie : sbb dh puas pakai yg touch screenn.. leceh.. kali ni beli yg simple, comel je sbb kecil..

leen : betul tu, yang penting puass.. :)

Mimi said...

bestnyer dpt henfon baru..yg penting Fateen suka kan henfon tu :D