Friday, July 3, 2009

HIBERNATION IN PROGRESS....
WAIT UNTIL FURTHER NOTICE..
Got offer as GSTT. So, I need to reorganize my daily routine. As of today, I still don't know where to put my daughter, Dania. These three days, my neighbour help me to look after her. I need to settle everything as soon as possible.
My sewing project still continue. Don't wanna dissappoint the client. So, no new update for a time being but I still visit all my fren's blog. If I have time I will left a message, if not just blog hopping.
See you next time..

ps: ramai plak yg menanya apa itu GSTT.. GSTT singkatan untuk Guru Sandaran Tidak Terlatih.. bukan permanent pun, setakat contract basis je.. mengajar kat sekolah menengah..



ur's truly

7 comments:

Eda said...

ye la... tu mama keja laa... tak de org nak sarasp dgn kita lagi... MOGA BERJAYA......

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

GSTT??? apa tu fateen..hehehe.... tak tau ni, tu yg tanya...

Hi! I'm Grace said...

Hi Fateen, I miss you. It is so nice to be back here in your blog. :)

E-Marlin said...

A'ahla...apa kebenda GSTT tu? pelik bin heran saya mendengarnya.....

Puan Gee said...

selamat fateen... sori tak pos lg brg fateen, hubby sibuk la plak. akan diusahakan secepat mungkin ye ... maaf bebanyak fateen

Helmiyani said...

bagusla fateen dapat gstt sebab nanti chances untuk dapat kalau apply pkli tinggi tau.. or kenkadang depa offer untuk serap terus jadi cikgu :) dapat kat skolah mana?
good luck my dear :)

E-Marlin said...

ooo guru sandaran tak terlatih.... heheh... cousin saya pun ada sorang GSTT... dan sekarang dah diserap terus jadi cikgu.

Fateen.... awak kena TAG.
Masuk blog saya untuk langkah seterusnya...