Monday, September 22, 2008

Project Mama

Skang nie mama tgh menjinak2kan diri ngan jahit manik..masa mula2 ari tu ada member ajar camna nak jahit lingkaran kasih..mama belajar itu je, yg lain just pandai2 sendiri jer..cuma design mostly mama ambil dari sifu2 jahit manik yg ada kat internet nie.. Cthnya Msdnoraini, Rai, Nor Zarmilah, etc...mama lom pandai lg nak cipta design..nantilah kena berguru betul2 dulu..mana tau kot2 ada rezeki bleh amik tempahan plak..

Hasil kerja mama


6 comments:

Grace said...

hi. nice blog. :) i add you to my list so that i can follow you. if you don't want me to , pls let me know so that i can delete it. thanks.

Grace said...

Hi, was it you who put message on my chatbox? thank you very much. :) im glad that i can follow your blog now. :)

MakSu said...

Salam fateen...
gee dah link fateen

cantik lah jahitan manik tu...bergaya sakan le raya nanti yer... dah expert nnt boleh lah ambik tempahan plak

Sue@MamaMaryam said...

salam fateen, wah diam2 jek ek.. pandai n rajinyer jahit manik..daku MALAS hahaha... klu rajin lama dah penuh glamer bj ku itu..

Hi! I'm Grace said...

Hi, Fateen, where did you get your template? i like it. :)

MakSu said...

Alhamdulillah dah slmt sampai...
tgh setelkan bbrpa urusan lg nie..
keep in touch